Hoe vul je een auto?

Eerst hebt u een hulpstuk nodig of iemand die weet hoe u een verzegelde batterij moet vullen. Als u handig bent met gereedschap dan kunt u uw eigen auto werkplaats beginnen en zelf de cellen vullen. Uw autowerkplaats zal de eerste halte zijn voor onderhoud en reparatie van uw hulpapparaat.

De hybride accu beschermen met een accu conditioner

Het hulpapparaat zal u een waarschuwing geven. Deze waarschuwing geeft aan wanneer de batterij moet worden opgeladen, wat het ideale moment is om preventief onderhoud te verrichten.

Accu toyota prius

U vindt veel auto-acculaders in recente automaterialenzaken of auto-onderdelen winkels. De grootte van de batterijlader zal variëren. Als u een mechanisch probleem hebt, kunt u een elektrische auto acculader gebruiken. Als u niet vertrouwd bent met de werking van de batterijlader, dan is de handbediende eenheid misschien de betere keuze voor u.

Gewoonlijk zal de acculader gemakkelijk op de accu van serie voertuigen of getrokken boten kunnen worden aangesloten. In een niet-aangesloten geval moet u het toestel rechtstreeks op de batterij aansluiten. Kies een lader met een laag wattage voor een belasting van lage ampres of een solid-state lader voor lange afstandsritten. Het belangrijkste kenmerk om te controleren is de weerstand tussen de klemmen. Zij moeten zo dicht mogelijk bij elkaar liggen en op dezelfde aarde omdat zij in serie zullen staan. Ook moeten ze schoon zijn en vrij van vuil en corrosie.

Het leensysteem

Wanneer het hulpsysteem is gemonteerd, moet u het voertuig naar de hulp garage brengen. U wordt gevraagd het voertuig op een bepaalde plaats te laten staan, uit te stappen en er omheen te lopen om eventuele technische problemen te inspecteren. Als alles in orde is, zal het systeem de accu opladen en terugkeren naar de parkeerplaats.

About Lawrence Simmmons